17.03.2018 00:12 Categorie: Noutati





Simpozion internațional pe tema predării limbilor

Simpozionul Internațional cu genericul „Calitate și profesionalism în predarea limbilor” se desfășoară la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Simpozionul a ajuns la a cincea ediție și se desfășoară la Universitatea din Bălți între 16 și 17 martie, fiind organizat de Catedra de filologie engleză și germană din cadrul Facultății de Litere.

La eveniment participă 106 de filologi și cercetători în lingvistică din Republica Moldova, Ucraina, România și SUA. Ei lucrează în secțiuni și workshopuri paralele unde fac schimb de experiență, acumulează noi idei în domeniul predării limbilor străine, prezintă rapoarte tematice și dezbat teme de interes.

Alocuțiuni de salut au rostit în deschiderea Simpozionului prim-prorecotrul USARB, conf. univ., dr. Natalia Gașoțoi; conf. univ., dr. Lilia Trincă, decanul Facultății de Litere; dr. Viorica Cebotaroș, Natalia Cojuhari de la Direcția Învățământ, Tineret și Sport a Primăriei Bălți.

Directoarea Centrului metodic regional de limba engleză și coordonatoarea simpozionului, Dina Puiu, a moderat partea oficială a evenimentului.

Simpozionul Internațional cu genericul „Calitate și profesionalism în predarea limbilor” este organizat cu susținerea Ambasadei SUA în Moldova.

Foto – aici.