12.12.2017 12:23 Categorie: Evenimente și noutăți LMPI

Vizita expertului UE în domeniul învățămîntului la distanță

În perioada 9-10 noiembrie 2017 universitățile partenere din cadrul proiectului European consorțiul proiectului ERASMUS + LMPI „Licence, Master professionnels pour le développement, l’administration, la gestion, la protection des systèmes et réseaux informatiques dans les entreprises en Moldavie, au Kazakhstan, au Vietnam” au fost vizitate de expertul UE Nicola Paravati din Università Telematica Internazionale UNINETTUNO, Roma, Italia. Universitatea Telematica Internazionale UNINETTUNO este lider în prestarea învățămîntului la distanță. Expertul european a prezentat cadrelor didactice și personalului tehnic metodologia, abordarea și platforma e-learning utilizată de Universitatea Telematica Internazionale UNINETTUNO.

În cadrul vizitei la USARB, Nicola Paravati a avut o întrunire cu rectorul Universității dl dr.hab., prof. univ. Ion Gagim și șeful Departamentului Tehnologii Informaționale dl Petic Mircea. Partenerul european a apreciat infrastructura și potențialul universității în oferirea învățămîntului la distanță. Nicola Paravati a realizat un seminar de informare pentru toate cadrele interesate de metodologia și instrumentele utilizate de Universitatea Telematica Internazionale UNINETTUNO în realizarea învățămîntului la distanță.

Evenimentul a fost moderat și organizat de către conf. univ., dr. Corina Negara coordonator instituțional al proiectului LMPI.