20.09.2017 22:20 Categorie: Noutati





Ziua Autoguvernanței Studențești s-a desfășurat la Universitatea din Bălți

„Ziua ușilor deschise a Autoguvernanței Studențești USARB” s-a desfășurat, în premieră, miercuri, 20 septembrie a.c. La eveniment au participat studenți și cadre didactice.

Echipa Autoguvernanței Studențești și-a propus prin acest eveniment să anunțe că își dorește să activizeze viața tinerilor care își fac studiile la Universitatea din Bălți.

Președintele Senatului Studenților, Victor Grigor a îndemnat studenții să dea dovadă de mai multă implicare, menționând, că Autoguvernanța Studențească are mai multe intenții de a face viața studenților mai interesantă și mai colorată.

„Vă așteptăm cu mare drag în echipa Autoguvernanței Studențești, în bl.IV, sala 409, pentru ca să consolidăm împreună această echipă”, s-a adresata studenților Victor Grigor.

„Suntem o structură care reprezentăm studenții în organele de conducere a Universității și promovăm drepturile studenților. Autoguvernanța Studențească s-a făcut deja vizibilă nu doar în oraș , ci și la nivel național, astfel că vom reuși să facem Universitatea noastră una dintre cele mai apreciate”, a menționat Victor Grigor.

Prof. univ., dr. hab. Ion Gagim, recotrul USARB, a îndemnat studenții să dea dovadă de implicare în viața universitară.

„Noi ne dorim să avem o comunitate studențească activă. Administrația USARB a susținut întotdeauna activitățile Autoguvernanței Studențești și va continua în aceeași manieră. Vă îndemnăm să fiți activi, să vă modelați de unii singuri viața, pentru că noi doar putem să vă îndrumăm în acest sens”, a spus rectorul Gagim, subliniind că rectoratul.

Rectorul a mai spus că administrația Universității și-ar dori ca studenții să facă front comun cu Autoguvernanța Studențească în promovarea diferitor activități universitare.

În cadrul „Zilei ușilor deschise” Autoguvernanța Studențească a reinaugurat sediul său (sala 409, bl.IV). La ceremonie au participat studenți și profesori universitari.

Fotografii de la eveniment – aici.