COLOCVIU ȘTIINȚIFIC Universul vieții și creației părintelui psihanalizei SIGMUND FREUD

În data de 12 mai 2016 a avut loc COLOCVIULUI ȘTIINȚIFIC Universul vieții și creației părintelui psihanalizei SIGMUND FREUD în cadrul cursului Istoria psihologiei, organizat de Silvia Briceag, conf.univ. dr. și Luminiţa Secrieru, lect. univ. dr.

Studenții de la specialitatea de psihologie au relatat publicului informații despre operele marelui psihoterapeut care au inclus noțiuni precum inconștient, mecanisme de apărare, acte ratate și simbolistica viselor etc., însoțită de suport material, prezentări PowerPoint și secvențe video.

Scopul colocviului științific a urmărit să releve valoarea părintelui psihanalizei S. Freud.

Realizarea colocviului este la cea de a III ediţie  iar utilitatea ei îşi găseşte adevăr în afirmaţiile studenţilor care menţionează că aceste evenimente sunt importante pentru promovarea istoriei psihologiei, dar și prin faptul că informația aflată poate ajuta la activitatea de mai departe a viitorilor psihologi.

Aici poți vedea:

AVIZUL    PROGRAMUL    POZELE

Avize

Conferința Științifică studențiască „Cercetări, Realizări, Perspective” - ediția a IV-a

La data de 5 mai 2017 în cadrul Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Arte, va avea loc a patra ediție a Conferinței Științifice studențești.

Pentru detalii vezi PROGRAMA

Zilele Sănătății. Ediția a VIII-a.

Din data de 04.04.2017 până la 07.04.17 la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte din cadrul Universității de Stat ”Alecu Russo” din Bălți, se vor realiza un șir de evenimente cu ocazia Zilelor Sănătății, ediția a VIII-a, organizat de catedra de Psihologie.

Programul Zilelor Sănătății

Conferinţa ştiinţifică cu participare internaţională: Structura și dinamica personalității umane în epoca globalizării: perspective psiho-socio-pedagogice

Parteneri:

  • Facultatea de Psihologie, ȘtiinȚe ale EducaȚiei Și AsistenȚa socialĂ, Universitatea liberă internațională din moldova
  • Facultatea de Psihologie Și ȘtiinȚe ale EducaȚiei, Universitatea ,,Petre Andrei”, IaȘi, România

DATA ŞI LOCUL DESFĂŞURĂRII:

26 mai 2017, Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, str. Puşkin 38, bloc I, Sala polivalentă

 

Pentru detalii vezi aici

Formularul de aplicare îl puteți descărca aici.