Balul bobocilor 2012

STUDENŢII DE LA PSIHOLOGIE ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ S-AU DISTRAT PE CINSTE LA BABUL BOBOCILOR 2012

În octombrie 2012 a fost organizată activitatea extracurriculară tradițională „BALUL BOBOCILOR 2012”, la care au participat cite o pereche de tineri din grupele academice a anului întîi (PS11Z, PS12Z, AS11Z) îndrumaţi de tutorii  lor. Pentru că a fost seara bobocilor sală a fost plină de suporterii acestora, iar juriul a fost constituit din decanul studenţilor, liderul sindical al studenţilor şi un student al anului III.

Doamna  Doctor, conf. univ., şefa Catedrei de  psihologie şi asistenţă socială, Silvia BRICEAG a venit cu un cuvînt de felicitare şi încurajare pentru cei mai mici studenţi ai facultăţii, deschizînd marea sărbătoare!

Studenţii au avut de înfruntat   4 probe:

  1. Prezentarea, la care s-a ținut cont de specialitatea aleasă de boboci , de ținuta scenică și costumele participanților.

2.  Proba de dans a presupus respectarea genului muzical (dans popular, hip-hop, tangou, dans oriental)

3. Proba prezentării emblemei (mascotei) avînd în vedere elementele care o constituie cît şi prezentarea acesteia.

4.  Proba de actorie a constat în prezentarea temei de acasă  juriul ținînd cont de relevanța subiectului, expresivitatea și originalitatea interpretării scenice.

Bobocii au demonstrat o bună pregătire pentru concurs, manifestînd entuziasm şi activism. S-a observat spiritul de echipă, perechile au fost susținute de colegii de grupă care s-au implicat activ în pregătirea probelor.

…au avut toată susţinerea publicului

În final, după prezentarea clasamentului şi decernărilor diplomelor, administraţia facultăţii a feliciatat bobocii pentru abilităţile  prezentate, urîndu-le promovarea, valorificarea şi dezvoltarea acestora pe toti anii de studenţie.