Spectacolul omagial ”Sărut Femeie Mîna Ta„

Spectacolul a început cu un cuvînt de felicitare din partea prezentatorilor: Lazăr Ioan, student al gr. PS21Z și Balan Alexandru, student al gr. PS11Z.

”…Pentru că zîmbetul vostru este un semn de speranță în bine, pentru că

aveți mereu forța și răbdarea de a ne însenina zilele, timpul se oprește puțin în loc, să vă aducă un omagiu…„

Mărțișoarele muzicale prezentate de Costanda Justina, Lazăr Ioan, Isacenco Iana, Șapca Aliona, Botova Alina, Ceban Alina au atins inimile spectatorilor pînă la lacrimi

Oda Femeii, Mamei  prin poezie, prezentată de studentele grupei PS11Z Luchianiuc Tatiana, Dabija Natalia

Valeria Surdă, studenta grupei AS11Z, a încins o bătută de toată frumusețea așa ca celor prezenți le-a fost greu să se abțină să nu se avînte și ei  în dans; a creat scîntei în inimele studenților și profesorilor.

Invitații speciali au fost:

Gram Daniel,  a fost cel care prin   vocea sa inedită  și farmecul personal a creat o atmosferă de adevărată sărbătoare.

Vioara lui  Pilat Valentin a răsunat așa, că a făcut să vibreze sufletul celor prezenți în sala.

Cucu Alexandru, fostul absolvent al FPAS, a venit și el cu cuvinte de mulțumire pentru doamnele Facultății, și a adus în dar cîteva piese muzicale.

Deosebit de placut a  fost momentul cînd Domnul dr. hab., conf. univ., Decanul facultăţii Valeriu CAPCELEA și Doamna  dr., conf. univ., şefa Catedrei de psihologie şi asistenţă socială Silvia BRICEAG,   au venit cu un cuvînt de felicitare pentru toate doamnele și domnișoarele facultății PAS și unul de multumire pentru  un asemenea spectacol impresionant realizat de studentii facultatii și  ghidat de  dna. lector univ. N.Gutu, responsabilă de activitatea extracurriculară la Facultatea PAS .

Din păcate orice început are și sfîrșit, ….

O folare pentru cele mai fermecătoare  femei de la Facultatea PAS!!!